Gezocht groepsleerkracht groep 7

Date: december 11, 2017 Author: multatuli Categories: Vacatures

Ben jij een enthousiaste, daadkrachtige ervaren leerkracht die parttime of fulltime beschikbaar is? Dan is dit je kans! Kom werken bij de Openbare Basisschool de Multatuli in Amsterdam West (5 min van Sloterdijk). Een school met: innovatief onderwijs, enthousiast hulpvaardig team en veel ontwikkelingskansen!

Wij zoeken plotseling met ingang van 1 januari 2018) een parttime groepsleerkracht voor groep 7 tot einde van het schooljaar. Eventueel met mogelijkheden tot vaste aanstelling in het volgende schooljaar.

De school:

De Multatulischool is een wereldse gemengde buurtschool. Kinderen met verschillende culturele achtergronden leren en ontwikkelen hier met elkaar. We werken in een monumentaal pand. Met ruime en lichte lokalen en een binnentuin waar iedere groep zijn eigen moestuin heeft. Een school met een prettig pedagogisch klimaat waar de Kanjertraining de basis vormt voor de sfeer in de groep, binnen de school en daarbuiten op de drie schoolpleinen. We werken met een continu rooster van 8.30-14.45 uur waarbij de woensdag en de vrijdag middag alle groepen om 12.15 uur vrij zijn. Hierdoor is er meer tijd om samen te werken binnen het team.

Ons onderwijs:

Het team (veel mannelijke leerkrachten) blijft continu reflecteren en leren van elkaar. Hierdoor gaan onze opbrengsten omhoog en verkrijgen we een fijne samenwerkende sfeer. In ons onderwijs besteden we ook veel aandacht aan het ontwikkelen van talenten en vaardigheden op andere terreinen zoals oa wetenschap en techniek , ICT onderwijs, Engels, Natuur (moestuinen), Cultuur, Beeldende vorming en natuurlijk sport (Jump-in school).  Hier hebben we vakdocenten voor.  We werken oa met de methodes Staal en Wereld in getallen en Nieuwsbegrip. Onze zaakvakken bieden we in blokken aan zodat er schoolbreed  twee wekelijkse blokken Geschiedenis, Wereldoriëntatie, Natuur en Techniek en ICT zijn. Hier hebben we een digitale leerlijn voor en ondersteuning van de methodes Naut, Meander en Brandaan.

Dit jaar geven we het eigenaarschap van de kinderen bij hun eigen leren steeds meer gestalte. Om kinderen nog meer te motiveren en te ontwikkelen om uiteindelijk actieve, kritische, ondernemende leerlingen af te kunnen leveren aan het einde van hun basisschool.

Interesse:

Heb jij interesse om te komen werken binnen dit enthousiaste team. In onze lichte ruime school, waar veel aan talentontwikkeling wordt gedaan door vakdocenten.

Wil je deze uitdaging aan gaan en lijkt het je leuk om per 1 januari te starten. Stuur dan je CV met een gemotiveerde brief op naar m.jaspers@multatulischool.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen naar 06-20418719.