Wie zijn wij?

De ouderraad functioneert als stichting Ouderraad OBS Multatuli. De uitvoerende raad bestaat momenteel uit:

Samira Lahri– voorzitter en mede-oprichter van de Ouderraad OBS Multatuli. Moeder van Salaheddine en Ismail en werkzaam als docente Engels en leerlingbegeleider op een middelbare school in Amstelveen. Samira is verantwoordelijk voor alle administratie, vergaderingen en communicatie.

Rachel Vermeulen – vicevoorzitter en mede-oprichter van de Ouderraad OBS Multatuli. Moeder van Midas, integratief kindertherapeute, was jarenlang leerkracht in het basisonderwijs en momenteel werkzaam in de artistieke sector. Rachel houdt zich voornamelijk bezig met BeVo, de aankleding van school en coördineert activiteiten.

Mina Ait Sidi Ali – moeder van Zakaria en werkzaam als holteranalist. Mina werkt samen met de ouder-kind medewerker, Eva van Rooij aan het gezonde karakter van de school.

Het bestuur van de Stichting Ouderraad OBS Multatuli, belast met de notariële afwikkeling, beheer van de financiën en de inning van de ouderbijdrage bestaat uit voorzitter Nathalie Moritz, secretaris Sylvia van den Bremen en penningmesster Rachid Azrout.

Actief meedenken?

Lijkt het je leuk om betrokken te zijn bij de OR-activiteiten? De bijeenkomsten van de ouderraad zijn openbaar. Laat het ons weten als je een keer wilt aanschuiven.

Heb je vragen of ideeën? Dan kan via een briefje in de ideeënbus in de grote hal of een mail naar ouderraad@multatulischool.nl